Uurloon Albert Heijn

Benieuwd naar het uurloon bij Albert Heijn? Op onze pagina vind je gedetailleerde informatie over het salaris bij Albert Heijn, inclusief recente updates en relevante details. Bij Albert Heijn streven we ernaar transparant te zijn over onze beloningsstructuur, zodat medewerkers en geïnteresseerden goed geïnformeerd zijn over wat ze kunnen verwachten.

Ontdek de actuele informatie over het uurloon, secundaire arbeidsvoorwaarden en eventuele wijzigingen in het beloningsbeleid van Albert Heijn. Wij streven ernaar om je een duidelijk inzicht te geven in wat je kunt verwachten als het gaat om salaris bij Albert Heijn.

12 uur of minder contract (Per week)

Als je een contract hebt van 12 uur of minder per week krijg je bij Albert Heijn een all-in loon. Hier zit alles in. Denk bijvoorbeeld aan vakantiegeld en winstuitkering. Je hoeft hiermee dus nooit te wachten op je vakantiegeld of winstuitkering! Super handig!

Als je minder dan 12 uur per week werkt krijg je een all-in loon. Hier zit dan gelijk alles in. Zoals ook bijvoorbeeld je vakantiegeld. In de tabel hieronder zie je het overzicht van een all-in salaris. Lager op deze pagina zie je het salaris voor meer dan 12 uur per week werken.

LeeftijdSalaris
13, 14 en 15 jaar oud4,40 + 32,97% = 5,86 euro per uur
16 jaar oud5,07 + 32,97% = 6,76 euro per uur
17 jaar oud5,80 + 32,97% = 7,72 euro per uur
18 jaar oud6,37 + 32,97% = 8,48 euro per uur
19 jaar oud7,60 + 32,97% = 10,12 euro per uur
20 jaar oud10,13 + 32,97% = 13,49 euro per uur
> 21 jaar en ouder12,66 + 32,97% = 16,86 euro per uur
21 jaar en ouder (en een functiejaar)13,64 + 32,97% = 18,17 euro per uur

Cijfers uit begin 2022 – Albert Heijn loon 2024

Meer dan 12 uur contract (Per week)

Medewerkers die contracten hebben vanaf 12 uur per week krijgen twee keer per jaar een extra toeslag. Dit zijn winstuitkering en vakantiegeld. Deze zit dus nog niet bij je loon in!

Mocht je dus een contact hebben van meer dan 12 uur krijg je het volgende loon:

LeeftijdSalaris
13,14 en 15 jaar oud4,40 euro per uur
16 jaar oud5,07 euro per uur
17 jaar oud5,80 euro per uur
18 jaar oud6,37 euro per uur
19 jaar oud7,60 euro per uur
20 jaar oud10,13 euro per uur
> 21 jaar en ouder12,66 euro per uur
21 jaar en ouder (en een functiejaar)13,64 euro per uur

Cijfers uit begin 2024 – Albert Heijn uurloon 2024

Wil je nou weten wanneer je uitbetaald krijgt? Kijk dan ook de loondagen pagina. In dat overzicht staat ook vermeld wanneer de personeelskorting wordt uitbetaald. Dit gebeurd namelijk één keer per kwartaal.

Benieuwd wanneer je salaris wordt uitbetaald? Bekijk dan onze Uitbetaal data pagina!

Albert Heijn Loon magazijnmedewerker

Op de werkvloer bij Albert Heijn ontvangen alle functies hetzelfde salaris. Of je nu aan de slag gaat als magazijnmedewerker, vulploegmedewerker, of achter de kassa staat, het salaris blijft uniform voor alle functies.

Het opmerkelijke is dat de functie van magazijnmedewerker niet specifiek wordt vermeld op de werken-bij-website van Albert Heijn. In plaats daarvan word je aangenomen als vulploegmedewerker en kun je ook worden ingezet voor taken in het magazijn. Niettemin heb je wellicht een voorkeur voor het werken in het magazijn van de winkel.

Veelal willen winkels een vast groepje medewerkers hebben dat specifieke taken in het magazijn uitvoert. Dit draagt bij aan structuur en overzicht in het magazijn. Enkele veelvoorkomende magazijntaken zijn het persen en legen van karton, werken aan de flessenband, magazijn opruimen, splitsen van producten, en soms het verzorgen van winkelwagens en het schoonmaken van de winkel. Het exacte takenpakket kan variëren per winkel en is met name van toepassing op grotere (XL) winkels.

Albert Heijn Loon magazijnmedewerker

Albert Heijn Loon Salaris België

Het loon van medewerkers die vanuit België bij Albert Heijn werken is gelijk aan dat van medewerkers die in Nederland werkzaam zijn. De onderstaande tabel biedt een overzicht van de salarissen op basis van leeftijd. Opvallend is dat er in België geen onderscheid wordt gemaakt tussen de diverse afdelingen.

Dit betekent dat ongeacht de specifieke afdeling waarop medewerkers zijn ingezet, het salaris gelijk blijft en wordt vastgesteld volgens de leeftijdsgebonden tarieven zoals weergegeven in de tabel. Zo wordt een uniform en eerlijk loonbeleid gehanteerd voor medewerkers, ongeacht hun locatie of de afdeling waarop ze werkzaam zijn.

Verandering uurloon Albert Heijn

Het uurloon bij Albert Heijn ondergaat jaarlijks veranderingen, waarbij het salaris is gekoppeld aan de CAO (Collectieve Arbeidsovereenkomst). Deze koppeling zorgt ervoor dat het loon meebeweegt met de inflatie, waardoor het jaarlijks kan worden bijgesteld. In de afgelopen jaren zijn er telkens aanpassingen doorgevoerd, zoals bepaald in de onderhandelingen tussen de vakbonden en Albert Heijn. De meest recente ontwikkelingen en nieuws over deze onderhandelingen worden regelmatig gedeeld in de nieuwssectie, specifiek onder het kopje “personeel” op Sam.

Zodra de uitkomst van deze onderhandelingen bekend is en het nieuwe loon is vastgesteld, wordt deze informatie direct bijgewerkt op de officiële website van Albert Heijn. Het is raadzaam om regelmatig de website te raadplegen en op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen in het uurloon, omdat deze afhankelijk zijn van de resultaten van de CAO-onderhandelingen en de overeenkomsten tussen de vakbonden en Albert Heijn.

Vakbond Albert Heijn Loon

Jaarlijks streven de vakbonden ernaar om een zo gunstig mogelijk uurloon bij Albert Heijn te onderhandelen. Hun inspanningen zijn gericht op het verkrijgen van een salaris dat recht doet aan de belangen van de medewerkers. Een centraal onderdeel van deze onderhandelingen betreft het Uurloon Albert Heijn. Als medewerker heb je ook de mogelijkheid om je aan te sluiten bij de vakbond, waardoor je betrokken kunt zijn bij deze onderhandelingen en inspraak hebt in de arbeidsvoorwaarden.

Voor meer gedetailleerde informatie over het aansluiten bij de vakbond en de voordelen die dit met zich meebrengt, kun je eenvoudigweg het zoekveld op Sam gebruiken en zoeken naar “Vakbond”. Hier vind je uitgebreide informatie over het vakbondslidmaatschap, de doelstellingen en hoe je als medewerker kunt profiteren van deze betrokkenheid. Het is een waardevolle bron van informatie voor medewerkers die geïnteresseerd zijn in hun rechten en belangen binnen Albert Heijn.

Vakbond voordelen & Uurloon Salaris Albert Heijn

Het heeft verschillende voordelen als je zelf ook bij een vakbond bent aangesloten. Ze kunnen zich ook voor jou inzetten mocht je problemen met de werkgever krijgen. Meer informatie hierover is bij de vakbond zelf te vinden. Het lid zijn van een vakbond kost wel een bedrag per jaar. Maar op momenten dat het nodig is (bijvoorbeeld bij gedwongen ontslag of een reorganisatie) kan een vakbond je uitkomst bieden!

Zeker de moeite waard om hier ook even naar te kijken.

 

Uurloon Albert Heijn

Waarom gaat jaarlijks Uurloon Albert Heijn omhoog?

Dit komt onder andere door de inflatie. Je zult het ook wel merken aan alles wat je koopt, (bijvoorbeeld het brood dat je eet) ieder jaar duurder wordt. Dit geldt voor alle andere producten en diensten. Om dit toch betaalbaar voor je te houden doen de vakbonden hun best een goede CAO voor je te regelen.

Hierbij proberen ze ook ieder jaar je loon iets omhoog te krijgen. Wel zo eerlijke aangezien de boodschappen ieder jaar ook duurder worden! Dit wordt o.a. geregeld door de vakbonden, hoger op deze pagina leggen we je uit hoe je je eventueel bij een vakbond kunt aansluiten.

Minder dan 12 uur contract Albert Heijn

Indien je minder dan 12 uur per week op je contract hebt staan bij Albert Heijn krijg je een all-in loon. Hier zitten dan ook gelijk je vakantiedagen en winstuitkering in. Zo hoef je nooit te wachten tot je vakantiegeld of winstuitkering krijgt, dit zit al direct bij je salaris.

De vrije dagen die je eigenlijk zou opbouwen zitten ook direct bij je salaris in, zo verdien je meteen een lekker salaris! Dit is ook de reden dat het uurloon voor contracten die hierboven staat vermeld hoger is dan het uurloon voor contracten boven de 12 uur.

Medewerker voordeel plan

Naast je uurloon kun je indirect nog meer verdienen door de voordelen die Albert Heijn voor je heeft! Denk bijvoorbeeld aan de Medewerker Voordeel pas! Hier hebben we ook een groot artikel over gemaakt met welke voordelen er allemaal zijn als je gebruik maakt van deze pas.

Bekijk hiervoor onze Medewerker voordeel plan pagina, het zou zonde zijn als je deze voordelen mis zou lopen tijdens je loopbaan bij deze supermarkt!