Uurloon Albert Heijn

Bruto Uurloon Salaris Albert Heijn 2023 als vulploegmedewerker

Het Albert Heijn uurloon 2023 weten? We geven je op deze pagina alle informatie die je nodig hebt! Hieronder laten we je zien hoeveel je verdient als vul ploeg medewerker bij Albert Heijn. 

Niet iedereen verdient even veel, er zit hierbij wel een verschil in het contract dat je hebt. Dat leggen we je hieronder even goed uit. Je hebt namelijk een verschil met ah salaris 2023. Deze leggen we hieronder uit, het hangt namelijk van je contract af.

12 uur of minder contract (Per week)

Als je een contract hebt van 12 uur of minder per week krijg je bij Albert Heijn een all-in loon. Hier zit alles in. Denk bijvoorbeeld aan vakantiegeld en winstuitkering. Je hoeft hiermee dus nooit te wachten op je vakantiegeld of winstuitkering! Super handig!

Uurloon Salaris Albert Heijn 2023

Als je minder dan 12 uur per week werkt krijg je een all-in loon. Hier zit dan gelijk alles in. Zoals ook bijvoorbeeld je vakantiegeld. In de tabel hieronder zie je het overzicht van een all-in salaris. Lager op deze pagina zie je het salaris voor meer dan 12 uur per week werken.

LeeftijdSalaris
13, 14 en 15 jaar oud3,66 + 32,97% = 4,87 euro per uur
16 jaar oud4,22 + 32,97% = 5,61 euro per uur
17 jaar oud4,82 + 32,97% = 6,41 euro per uur
18 jaar oud5,29 + 32,97% = 7,03 euro per uur
18 jaar oud (en een functiejaar)5,35 + 32,97% = 7,11 euro per uur
19 jaar oud6,19 + 32,97% = 8,23 euro per uur
20 jaar oud7,74 + 32,97% = 10,29 euro per uur
21 jaar oud9,68 + 32,97% = 12,87 euro per uur
21 jaar oud (en een functiejaar)11,35 + 32,97% = 15,09 euro per uur
22 jaar en ouder11,35 + 32,97% = 15,09 euro per uur

Cijfers uit begin 2022 – Albert Heijn loon 2023

Meer dan 12 uur contract (Per week)

Medewerkers die contracten hebben vanaf 12 uur per week krijgen twee keer per jaar een extra toeslag. Dit zijn winstuitkering en vakantiegeld. Deze zit dus nog niet bij je loon in!

Mocht je dus een contact hebben van meer dan 12 uur krijg je het volgende loon:

Albert Heijn loon uurloon per leeftijd 2023

Leeftijd Salaris
13,14 en 15 jaar oud 3,66 euro per uur
16 jaar oud 4,22 euro per uur
17 jaar oud 4,82 euro per uur
18 jaar oud 5,29 euro per uur
18 jaar oud (en een functiejaar) 5,35 euro per uur
19 jaar oud 6,19 euro per uur
20 jaar oud 7,74 euro per uur
21 jaar oud 9,68 euro per uur
21 jaar oud (en een functiejaar) 11,35 euro per uur
22 jaar en ouder 11,35 euro per uur

Cijfers uit begin 2022 – Albert Heijn uurloon 2023

Uitbetaal datums

Wil je nou weten wanneer je uitbetaald krijgt? Kijk dan ook de loondagen pagina. In dat overzicht staat ook vermeld wanneer de personeelskorting wordt uitbetaald. Dit gebeurd namelijk één keer per kwartaal.

Benieuwd wanneer je salaris wordt uitbetaald? Bekijk dan onze Uitbetaal data pagina!

Albert Heijn Loon magazijnmedewerker

Alle functies op de werkvloer bij Albert Heijn hebben hetzelfde salaris. Mocht je aan de slag gaan als magazijnmedewerker ontvang je hetzelfde salaris als de medewerkers van de vulploeg en de kassa.

De functie magazijnmedewerker staat niet vermeld op de werken bij website van Albert Heijn. Je wordt aangenomen als vulploegmedewerker en kunt daar ook voor ingezet worden. Wel kan het zijn dat je een voorkeur hebt voor het werken in het magazijn van de winkel.

Vaak willen winkels ook een vast groepje medewerkers die taken in het magazijn uitvoeren. Dit om structuur en overzicht te houden in het magazijn. De meest voorkomende taken zijn dan: Karton wegpersen en de karton pers legen, flessenband, magazijn opruimen, splitsen en vaak hoort ook het halen van de winkelwagens / het schoonmaken van de winkel bij deze taak.

Dit is uiteraard winkel afhankelijk en niet bij iedere winkel hetzelfde. Dit wordt vooral gebruikt in de grotere (XL) winkels.

Albert Heijn Loon magazijnmedewerker

Albert Heijn Loon Salaris België

Het salaris van de medewerkers die vanuit België bij Albert Heijn werken verdienen even veel als de medewerkers die in Nederland werken. In de tabel hierboven zie je de salarissen per leeftijd. Ook in België wordt geen onderscheid gemaakt tussen de verschillende afdelingen.

Verandering uurloon Albert Heijn

Het uurloon veranderd elk jaar, het loon is aan de CAO gekoppeld. Het loon gaat namelijk met de inflatie mee. Afgelopen jaren is er telkens iets bij gekomen. Dit is net wat de vakbonden overeen komen met Albert Heijn. Het laatste nieuws over de onderhandelingen van de vakbond zijn ook te vinden in de nieuwsoverzichten (kopje personeel) op Sam. Zodra het nieuwe loon bekend is, wordt deze aangepast op de website.

Sollicitatie tips!

Het is belangrijk dat je je goed voorbereid op je sollicitatie. Daarom raden we je voor je op gesprek gaat aan om op de website www.succesbijsolliciteren.nl te kijken! Hier staan heel veel tips op voor tijdens een sollicitatie! Super handig om deze website te gebruiken in je verdere loopbaan en de succesfactor van je sollicitaties te vergroten! Succes met je sollicitatie!

Vakbond Albert Heijn Loon

De vakbonden doen elk jaar hun best een zo hoog mogelijk salaris over een te komen met Albert Heijn. Ze houden zich dus bezig met het Uurloon Albert Heijn. Het is ook mogelijk om je bij de vakbond aan te sluiten (als medewerker). Meer informatie hierover is ook te vinden op Sam. Zoek hiervoor in het zoekveld naar “Vakbond” en de informatie zal verschijnen.

Vakbond voordelen & Uurloon Salaris Albert Heijn

Het heeft verschillende voordelen als je zelf ook bij een vakbond bent aangesloten. Ze kunnen zich ook voor jou inzetten mocht je problemen met de werkgever krijgen. Meer informatie hierover is bij de vakbond zelf te vinden. Het lid zijn van een vakbond kost wel een bedrag per jaar. Maar op momenten dat het nodig is (bijvoorbeeld bij gedwongen ontslag of een reorganisatie) kan een vakbond je uitkomst bieden!

Zeker de moeite waard om hier ook even naar te kijken.

 

Uurloon Albert Heijn

Waarom gaat jaarlijks Uurloon Albert Heijn omhoog?

Dit komt onder andere door de inflatie. Je zult het ook wel merken aan alles wat je koopt, (bijvoorbeeld het brood dat je eet) ieder jaar duurder wordt. Dit geldt voor alle andere producten en diensten. Om dit toch betaalbaar voor je te houden doen de vakbonden hun best een goede CAO voor je te regelen.

Hierbij proberen ze ook ieder jaar je loon iets omhoog te krijgen. Wel zo eerlijke aangezien de boodschappen ieder jaar ook duurder worden! Dit wordt o.a. geregeld door de vakbonden, hoger op deze pagina leggen we je uit hoe je je eventueel bij een vakbond kunt aansluiten.

Minder dan 12 uur contract Albert Heijn

Indien je minder dan 12 uur per week op je contract hebt staan bij Albert Heijn krijg je een all-in loon. Hier zitten dan ook gelijk je vakantiedagen en winstuitkering in. Zo hoef je nooit te wachten tot je vakantiegeld of winstuitkering krijgt, dit zit al direct bij je salaris.

De vrije dagen die je eigenlijk zou opbouwen zitten ook direct bij je salaris in, zo verdien je meteen een lekker salaris! Dit is ook de reden dat het uurloon voor contracten die hierboven staat vermeld hoger is dan het uurloon voor contracten boven de 12 uur.

Medewerker voordeel pas

Naast je uurloon kun je indirect nog meer verdienen door de voordelen die Albert Heijn voor je heeft! Denk bijvoorbeeld aan de Medewerker Voordeel pas! Hier hebben we ook een groot artikel over gemaakt met welke voordelen er allemaal zijn als je gebruik maakt van deze pas.

Bekijk hiervoor onze Medewerker voordeel plan pagina, het zou zonde zijn als je deze voordelen mis zou lopen tijdens je loopbaan bij deze supermarkt!