Sam ahold Albert Heijn

Sinds een aantal jaar is het medewerkers systeem van Sam ahold Albert Heijn. Dit wordt ook wel het intranet genoemd van Albert Heijn. Op deze pagina leggen we je alle mogelijkheden uit die er zijn met betrekking tot SAM.

Je komt op Sam via sam.ahold.com

Mogelijkheden Sam ahold Albert Heijn:

  • Je rooster bekijken (via GO!)
  • Je loonstrook bekijken (via MYHR)
  • Informatie over jou (via MYHR)
  • Werkwijzers & Tips
  • Mijn opleidingen.

Ben je benieuwd wat je uurloon per leeftijd is? We zochten het voor je uit!

Rooster bekijken (GO!)

Via de app GO! kun je via SAM Albert Heijn je rooster bekijken. Hiervoor moet je de app GO! openen. Deze staat bij alle applicaties in de bovenbalk. (TIP: Het makkelijkste is als je de app een hartje geeft, dan komt deze standaard bovenaan in je account te staan na het inloggen.

Als je eenmaal in GO! bent aangekomen druk je op start, hierna zie je het rooster. Dit rooster is weergegeven per maand. Mocht je een specifieke dag willen zien klik dan de dag aan.

Als je in de dag weergaven zit is het ook mogelijk om over te schakelen naar de weergaven van die week. Die knop is niet beschikbaar als je in het overzicht van de maand zit.

Loonstrook bekijken

Vroeger had je een App die Loonstroken heette waarin je je loonstroken kon zien. Nu Albert Heijn werkt met een nieuw systeem (MyHR) zijn alle loonstroken vanaf nu via dat systeem te zien. In de App loonstroken is het nog wel mogelijk om je oude loonstroken te zien (mocht je toen al werkzaam geweest zijn). Dit allemaal staat in Sam ahold Albert Heijn.

Via de computer van Albert Heijn kan je zonder 2stap verificatie inloggen op MyHR, mocht je dit vanaf thuis doen moet je een 2 stap verificatie aanmaken. De uitleg hoe dit precies werkt staat vermeld op Sam.

Mocht je benieuwd zijn wat je uurloon is als je bij Albert Heijn werkt? Die check je hier.

sam ahold Albert Heijn

Vernieuwd Sam ahold Albert Heijn systeem

In het verre verleden werkte Albert Heijn nog met plaza.ah.nl, de voorloper van Sam. In dit medewerkersgedeelte is eigenlijk alles te vinden en zitten alle apps waar je dingen kunt regelen en opzoeken. Zelfs het nemen van ontslag gaat tegenwoordig via het systeem (MyHR) die te bereiken is via Sam. Kortom een hele verbetering!

In de toekomst zal dit platvorm steeds meer uitgebreid worden met nieuwe apps en mogelijkheden.