Sam ahold Albert Heijn

Sinds een aantal jaar is het medewerkers systeem van Ahold Albert Heijn met de naam Sam. Dit wordt ook wel het intranet genoemd van Albert Heijn. Op deze pagina leggen we je alle mogelijkheden uit die er zijn met betrekking tot SAM.

Je komt op Sam via sam.ahold.com, hiervoor gebruik je bovenstaande knop.

Mogelijkheden Sam ahold Albert Heijn:

  • Je rooster bekijken (via GO!)
  • Je loonstrook bekijken (via MYHR)
  • Informatie over jou (via MYHR)
  • Werkwijzers & Tips
  • Mijn opleidingen.
  • Ontslag nemen

Ben je benieuwd wat je uurloon per leeftijd is? We zochten het voor je uit!

Rooster bekijken (GO!)

Via de app GO! kun je via SAM Albert Heijn je rooster bekijken. Hiervoor moet je de app GO! openen. Deze staat bij alle applicaties in de bovenbalk. (TIP: Het makkelijkste is als je de app een hartje geeft, dan komt deze standaard bovenaan in je account te staan na het inloggen.

Als je eenmaal in GO! bent aangekomen druk je op start, hierna zie je het rooster. Dit rooster is weergegeven per maand. Mocht je een specifieke dag willen zien klik dan de dag aan.

Als je in de dag weergaven zit is het ook mogelijk om over te schakelen naar de weergaven van die week. Die knop is niet beschikbaar als je in het overzicht van de maand zit.

Loonstrook bekijken

Vroeger had je een App die Loonstroken heette waarin je je loonstroken kon zien. Nu Albert Heijn werkt met een nieuw systeem (MyHR) zijn alle loonstroken vanaf nu via dat systeem te zien. In de App loonstroken is het nog wel mogelijk om je oude loonstroken te zien (mocht je toen al werkzaam geweest zijn). Dit allemaal staat in Sam ahold Albert Heijn.

Via de computer van Albert Heijn kun je zonder 2stap verificatie inloggen op MyHR, mocht je dit vanaf thuis doen moet je een 2 stap verificatie aanmaken. De uitleg hoe dit precies werkt staat vermeld op Sam.

Ben je niet meer werkzaam bij AH en wil je je laatste loonstrook opvragen? We leggen je uit hoe dit werkt op de Loonstrook na ontslag pagina. Volg de instructies die we geven op die pagina om hem op te vragen.

sam ahold Albert Heijn

Vernieuwd Sam ahold Albert Heijn systeem

In het verre verleden werkte Albert Heijn nog met plaza.ah.nl, de voorloper van Sam. In dit medewerkersgedeelte is eigenlijk alles te vinden en zitten alle apps waar je dingen kunt regelen en opzoeken. Zelfs het nemen van ontslag gaat tegenwoordig via het systeem (MyHR) die te bereiken is via Sam. Kortom een hele verbetering!

In de toekomst zal dit platform steeds meer uitgebreid worden met nieuwe apps en mogelijkheden.

Ah plaza login

AH Plaza bestaat al een tijd niet meer, AH Plaza is tegenwoordig Sam. Een heel nieuw systeem waar je met verschillende applicaties kunt werken die ook in Sam zitten. Plaza van Albert Heijn was ook wel echt aan vervanging toe.

Ontslag nemen Albert Heijn Sam

Ontslag nemen Albert Heijn Sam, hoe werkt dit precies? Vroeger kon je gewoon naar je teamleider toe gaan en ontslag nemen. Soms even een klein briefje maken op de computer en dit uitprinten met een handtekening eronder.

Tegenwoordig gaat het ontslag via Sam. Hiervoor log je in op Sam, en ga je naar de applicatie “MyHR Connect“. Omdat het best een groot systeem is waar je veel kan regelen gebruiken we het zoekvenster. Vul hier “Ontslag nemen” in. Je komt dan op het onderdeel terecht waar je ontslag kunt nemen.

Denk natuurlijk goed na voor je je ontslag indient, mogelijk speelt er wat en kun je dit eerst bespreekbaar maken met je leidinggevende. Natuurlijk staat ten alle tijden de keuze vrij om ontslag te nemen!

Mocht je meer informatie willen hebben over ontslag bekijk dan onze Ontslag nemen bij Albert Heijn pagina.