Uitbetaaldata Ah

We geven op deze pagina informatie over de Uitbetaaldata Ah. Benieuwd wanneer je uitbetaald gaat krijgen? Dit is voor iedereen die bij Albert Heijn werkt op de zelfde dag! De medewerkers die werken in een franchise winkel worden mogelijk op een andere dag uitbetaald. Hiervoor kan je contact opnemen met je eigen winkel.

Benieuwd naar het Uurloon dat je per leeftijd krijgt? Hiervan hebben we een overzicht gemaakt.

Uitbetaaldata Albert Heijn:

Iedere datum hieronder vermeld valt op een maandag. Dat is de standaard dag dat Albert Heijn haar medewerkers uitbetaald. In hele uitzonderlijke gevallen kan er uitgeweken worden naar de dinsdag (bijvoorbeeld op feestdagen). Mocht dit het geval zijn melden wij dit bij de bijzonderheden!

De uitbetaaldata Ah

20 september 2021
18 oktober 2021
15 november 2021+ Personeelskorting
13 december 2021
10 januari 2022
De uitbetaaldata ah geldt niet voor Franchise winkels!
Uitbetaaldata Ah

Personeelskorting

Hierboven staat “Personeelskorting” vermeld bij de Uitbetaaldata van Ah. Ben je benieuwd wat dit precies inhoud? Neem dan even een kijken op onze pagina over het Medewerker voordeel plan. Hier leggen wij veel meer uit over de personeelskorting voor medewerkers van Albert Heijn. Dan weet je in ieder geval geen geld misloopt tijdens je loopbaan bij Albert Heijn!

Naast de personeelskorting die wordt uitbetaald op je salaris geeft Albert Heijn je nog veel meer voordelen! Deze voordelen zijn allemaal te vinden op de pagina medewerker voordeel plan! Je kunt bijvoorbeeld korting krijgen op de sportschool, zorgverzekering en nog een hele hoop andere toffe dingen! Zeker de moeite waard om eens door te nemen dus!

Uurloon Albert Heijn

Het uurloon dat Albert Heijn aan zijn/haar medewerkers betaald is een zeer goed uurloon. Albert Heijn is van origine een echt familie bedrijf en dat wilt het ook blijven uitstralen. Elk jaar doet Albert Heijn er alles aan om medewerkers te helpen die in het examenjaar zitten. Zo geven ze medewerkers de kans om zich aan te melden voor de huiswerkklas. Dit is begeleiding dat je kunt krijgen voor je schoolwerk.

Daarnaast biedt Albert Heijn je ook nog eens de mogelijkheid aan om deel te nemen aan online examen trainers. Hiervoor dien je normaal te betalen, maar met een code die je van Ah kunt krijgen is het mogelijk hier gratis aan deel te nemen.

Echt een familie bedrijf dus!