Uitbetaaldata Ah

We geven op deze pagina informatie over de Uitbetaaldata Ah. Benieuwd wanneer je uitbetaald gaat krijgen? Dit is voor iedereen die bij Albert Heijn werkt op de zelfdedag! De medewerkers die werken in een franchise winkel worden mogelijk op een andere dag uitbetaald. Hiervoor kun je contact opnemen met je eigen winkel.

Benieuwd naar het Uurloon dat je per leeftijd krijgt? Hiervan hebben we een overzicht gemaakt.

Uitbetaaldata Albert Heijn

Datum Periode Opmerking
Ma 27 mei 2024
ma 22 apr tot zo 19 mei
-
Ma 24 juni 2024
ma 20 mei tot zo 16 jun
-
Ma 22 juli 2024
ma 17 mei tot zo 14 juli
Medewerkerskorting
Ma 19 augustus 2024
ma 15 jul tot zo 11 aug
-
Ma 16 september 2024
ma 12 aug tot zo 9 sep
-
Ma 14 oktober 2024
ma 9 sep tot zo 6 okt
-

Elke vermelde datum hieronder valt op een maandag, wat de standaard dag is waarop Albert Heijn de salarissen van haar medewerkers uitbetaalt. In zeer zeldzame gevallen kan er echter worden afgeweken naar de dinsdag, met name op feestdagen. Indien dit het geval is, wordt dit nauwkeurig vermeld in de sectie met bijzonderheden. We streven ernaar om altijd transparant te zijn over eventuele afwijkingen in het uitbetalingspatroon, zodat medewerkers op de hoogte zijn en op tijd hun financiële planning kunnen afstemmen.

Uitbetaaldata Ah

De Ah uitbetaaldata geldt niet voor Franchise winkels!

Uitbetaaldata Ah

Personeelskorting

Hierboven staat “Personeelskorting” vermeld bij de Uitbetaaldata van Ah. Ben je benieuwd wat dit precies inhoud? Neem dan even een kijken op onze pagina over het Medewerker voordeel plan. Hier leggen we veel meer uit over de personeelskorting voor medewerkers van Albert Heijn. Dan weet je in ieder geval geen geld misloopt tijdens je loopbaan bij Albert Heijn!

Naast de personeelskorting die wordt uitbetaald op je salaris geeft Albert Heijn je nog veel meer voordelen! Deze voordelen zijn allemaal te vinden op de pagina medewerker voordeel plan! Je kunt bijvoorbeeld korting krijgen op de sportschool, zorgverzekering en nog een hele hoop andere toffe activiteiten! Zeker de moeite waard om eens door te nemen dus!

Uurloon Albert Heijn

Het uurloon dat Albert Heijn aan zijn of haar medewerkers betaald is een zeer goed uurloon. Albert Heijn is van origine een echt familie bedrijf en dat wilt het ook blijven uitstralen. Elk jaar doet Albert Heijn er alles aan om medewerkers te helpen die in het examenjaar zitten. Zo geven ze medewerkers de kans om zich aan te melden voor de huiswerkklas. Dit is begeleiding dat je kunt krijgen voor je schoolwerk.

Daarnaast biedt Albert Heijn je ook nog eens de mogelijkheid aan om deel te nemen aan online examen trainers. Hiervoor dien je normaal te betalen, maar met een code die je van Ah kunt krijgen is het mogelijk hier gratis aan deel te nemen.

Echt een familie bedrijf dus!

Feestdagen en Aanvullende Vergoedingen

Als kers op de taart komen de toeslagen nog bovenop tijdens feestdagen. De feestdagentoeslag biedt niet alleen de mogelijkheid om van een vrije dag te genieten, maar ook om extra beloningen te ontvangen. Het is een uitstekende gelegenheid om je inkomsten een extra boost te geven.

Let op: Toeslagen kunnen mogelijk worden aangepast door Albert Heijn. We streven ernaar deze informatie actueel te houden, maar voor de meest recente toeslagen raden we aan contact met ons op te nemen. Op die manier kunnen we onze informatie bijwerken en jou en je collega’s voorzien van de meest nauwkeurige gegevens. Jouw bijdrage helpt ons de informatie up-to-date te houden en iedereen optimaal te informeren.

Zondag toeslagen

Bij Albert Heijn kun je profiteren van zondagtoeslagen, waardoor je extra beloning ontvangt voor je werk op zondag. In tegenstelling tot feestdagen biedt Albert Heijn op reguliere dagen geen extra vergoedingen. Er is echter een uitzondering op deze regel, namelijk de nachttoeslag. Hoewel nachtwerk niet in alle winkels voorkomt, ontvang je extra toeslagen als je ’s nachts werkt. Dit kan relevant zijn voor functies waarbij bijvoorbeeld de voorraad ’s nachts wordt aangevuld.

Als je nieuwsgierig bent naar de details van de nachttoeslag en wilt weten wat je kunt verwachten als je tussen 22:00 uur en 06:00 uur werkt, kun je het gedeelte ‘nachttoeslag’ raadplegen. Daarin verstrekken we gedetailleerdere informatie over deze specifieke toeslag en hoe deze van invloed is op je verdiensten.

Uitbetaling vakantiegeld Albert Heijn

Bij Albert Heijn profiteer je van een aantrekkelijke vakantiegeldregeling, waarbij je 8% van je brutoloon als extraatje krijgt uitbetaald. Dit vakantiegeld is niet alleen bedoeld als financiële ondersteuning voor je (zomer)vakantie, maar wordt ook opgebouwd op basis van elk gewerkt uur. Een positief aspect is dat je de vrijheid hebt om dit extra inkomen niet alleen te gebruiken voor vakantiedoeleinden, maar ook voor andere persoonlijke financiële behoeften.

Bij de uitbetaling van het vakantiegeld is het essentieel om te begrijpen dat er belasting over wordt geheven. De hoogte van deze belasting is echter afhankelijk van je totale inkomen. Belastingtarieven variëren en kunnen bijvoorbeeld 37,07% of 49,5% bedragen, afhankelijk van je specifieke inkomenscategorie. Het is raadzaam om op de hoogte te zijn van deze belastingtarieven en, indien nodig, advies in te winnen bij een belastingadviseur om een weloverwogen financiële planning te maken.

Het vakantiegeld bij Albert Heijn is niet alleen een blijk van waardering voor je inzet, maar biedt ook mogelijkheden om je financiële doelen te verwezenlijken. Overweeg hoe je dit extraatje het beste kunt benutten, of het nu gaat om het plannen van een droomvakantie, het opbouwen van spaargeld of het investeren in persoonlijke ontwikkeling. De veelzijdigheid van het vakantiegeld opent de deur naar financiële flexibiliteit en geeft je de kans om je levensstijl op een unieke manier te verrijken.

Laten we een illustratief voorbeeld gebruiken om de berekening van het vakantiegeld bij Albert Heijn helderder te begrijpen. Stel je voor dat je een bruto salaris van 1000 euro per vier weken verdient. Hierop ontvang je 8% vakantiegeld, wat neerkomt op 80 euro vakantiegeld per periode. Aangezien Albert Heijn elke vier weken betaalt, zijn er 13 periodes per jaar.

Je jaarlijkse bruto salaris bedraagt dan 13.000 euro (1000 euro x 13 periodes). Over dit bedrag ontvang je 8% vakantiegeld, wat resulteert in 1040 euro. Uiteraard wordt er belasting ingehouden op dit vakantiegeld.

In dit voorbeeld bevind je je in de laagste belastingschaal, aangezien je 1000 euro per vier weken verdient. De belasting over je vakantiegeld bedraagt dan 37,07%. De berekening van je netto vakantiegeld zou er als volgt uitzien:

Bruto vakantiegeld: 1040 euro

Belasting (37,07%): 385,28 euro

Netto vakantiegeld: 1040 euro – 385,28 euro = 654,72 euro

Dus, na belasting houd je een netto vakantiegeld over van 654,72 euro. Dit betekent dat er 385,28 euro aan belasting wordt afgetrokken van het bruto vakantiegeldbedrag.