Medewerker Voordeel Plan

Albert Heijn heeft zijn eigen medewerker voordeel plan. Albert Heijn wilt er alles aan doen het de medewerkers zo leuk, makkelijk & prettig mogelijk te maken! Het voordeel plan van Albert Heijn heeft veel verschillende voordelen. Niet alleen maar voor binnen werktijd, maar juist ook voor daarbuiten! Hieronder leggen we alle onderdelen eenvoudig voor je uit!

Het is zeker de moeite om deze pagina goed door te nemen! Er zijn anders namelijk genoeg leuke/handige dingen die je misloopt!

Albert Heijn medewerkers korting & Deals

Werken bij Albert Heijn, Etos, Gall & Gall, Ahold Delhaize Coffee Company en Food First Network biedt jou nu nóg meer voordeel. Met het nieuwe Albert Heijn Deals platform heeft Albert Heijn meer super deals voor jou!

Je krijgt via Albert Heijn Deals dan extra voordeel bij de grote merken. Maar geniet ook vaan exclusieve kortingen en mooie kortingen op uitjes, producten, mode en nog veel meer! Je vind de Albert Heijn deals als applicatie op Sam of door hier te klikken.

Je kunt je registreren met de volgende registratiecode: (staat in Sam bij | Personeel > Medewerker voordeel plan).

Korting op je boodschappen Medewerker Voordeel Plan

Albert Heijn wilt je korting geven op alle boodschappen die je haalt bij Albert Heijn. Ze geven je namelijk 10 % korting op al je boodschappen! Er zit wel een max van 75 euro per drie maanden op! Dit houd in dat je gewoon 300 euro per jaar extra uitbetaald kan krijgen zonder er ook maar een uurtje voor te hoeven werken!

Doe je zelf niet de boodschappen thuis, maar iemand anders wel? Geef de kaart dan vooral door om maximaal gebruik te maken van dit voordeel! Het is niet toegestaan om de kaart te gebruiken buiten de huis/familie sfeer.

Ben je medewerker van Gall&Gall of Etos? Dan ontvang je 5% korting bij Albert Heijn, met een maximum van 70 euro per kwartaal. Je ontvangt dan namelijk ook nog korting bij de winkel waar je voor werkt.

Benieuwd welke leeftijd je moet hebben om bij Albert Heijn te werken?

Hoe doe je mee met de korting op boodschappen?

Ongeveer drie weken nadat je je avontuur bij Albert Heijn bent gestart, ontvang je thuis de exclusieve medewerkersbonuskaart van Albert Heijn! Deze bijzondere kaart is nauw verbonden met het Medewerker Voordeel Plan (MVP), wat betekent dat je er direct gebruik van kunt maken. Het is echter van belang te weten dat deze kaart strikt persoonlijk is en alleen door andere gezinsleden mag worden gebruikt.

Belangrijk om te vermelden is dat het niet is toegestaan om deze kaart te gebruiken tijdens het werk achter de kassa. Voor je eigen veiligheid wordt aangeraden de kaart veilig op te bergen in je kluisje. In de meeste winkels is het zelfs niet toegestaan om met je portemonnee achter de kassa te zitten.

Een interessant aspect van het gebruik van je medewerkersbonuskaart is dat, indien andere gezinsleden jouw bonuskaart gebruiken om koopzegels te sparen, zij automatisch ook profiteren van het mee sparen van jouw zegels. Zo wordt het sparen van zegels een gezamenlijke en voordelige activiteit voor het hele gezin!

Ik heb de kaart niet ontvangen, wat nu?

Je kunt de kaart opnieuw aanvragen via deze link: klik hier. Hiervoor moet je wel op het netwerk van Albert Heijn zitten (Of thuis via VPN-verbinding). Het aanvragen van een nieuwe kaart is volledig gratis.

Controleer wel even met je leidinggevende vooraf (in MyHR) of je gegevens goed ingevuld staan! Het kan namelijk zijn dat er fouten zijn gemaakt bij het invullen van je gegevens, waardoor de kaart niet naar je toe is gestuurd.

Vragen over Medewerker Voordeel Plan

Veel van de antwoorden op mogelijke vragen over het Medewerker Voordeel Plan zijn toegankelijk via Sam, zowel vanuit de winkel als vanuit je eigen huis. Het is eenvoudig: voer gewoon je vraag in het zoekveld in, en Sam zal je voorzien van nuttige informatie.

Mocht je desondanks nog steeds wat extra hulp nodig hebben of verdere verduidelijking willen over bepaalde aspecten van het Medewerker Voordeel Plan, aarzel dan niet om contact op te nemen met je leidinggevende. Zij staan klaar om je te ondersteunen en eventuele vragen te beantwoorden die je hebt over het Medewerker Voordeel Plan. Je leidinggevende heeft de nodige kennis en ervaring om je te begeleiden en ervoor te zorgen dat je optimaal kunt profiteren van alle voordelen die het Medewerker Voordeel Plan te bieden heeft.

Albert Heijn sportschool korting

Indien je bij Albert Heijn werkt krijg je ook Sportschool korting! Voor Albert Heijn is het belangrijk dat medewerkers zich lekker voelen en fit en gezond zijn. Daarom bied de supermarkt korting aan op je sportschool!

Naast de korting op de sportschool is het zelfs mogelijk om korting te krijgen op Apple producten die je bij Leap koopt! Log in op de Benefitsatwork omgeving van de AH om alle deals te zien!