Medewerker Voordeel Plan

Albert Heijn heeft zijn eigen medewerker voordeel plan. Iets waar nog te weinig medewerkers gebruik van maken. Het voordeel plan van Albert Heijn heeft veel verschillende voordelen. Hieronder leggen wij alle onderdelen eenvoudig voor je uit!

Albert Heijn Deals

Werken bij Albert Heijn, Etos, Gall & Gall, Ahold Delhaize Coffee Company en Food First Network biedt jou nu nóg meer voordeel. Met het nieuwe Albert Heijn Deals platform heeft Albert Heijn meer super deals voor jou!

Je krijgt via Albert Heijn Deals dan extra voordeel bij de grote merken. Maar geniet ook vaan exclusieve kortingen en mooie kortingen op uitjes, producten, mode en nog veel meer!

Je vind de Albert Heijn deals als applicatie op Sam of door hier te klikken.

Je kunt je registreren met de volgende registratiecode: (staat in Sam bij | Personeel > Medewerker voordeel plan)

Korting op je boodschappen

Albert Heijn wilt je korting geven op alle boodschappen die je haalt bij Albert Heijn. Ze geven je namelijk 10 % korting op al je boodschappen! Er zit wel een max van 75 euro per drie maanden op! Dit houd in dat je gewoon 300 euro per jaar extra uitbetaald kan krijgen zonder er ook maar een uurtje voor te hoeven werken!

Doe je zelf niet de boodschappen thuis, maar iemand anders wel? Geef de kaart dan vooral door om maximaal gebruik te maken van dit voordeel! Het is niet toegestaan om de kaart te gebruiken buiten de huis/familie sfeer.

Ben je medewerker van Gall&Gall of Etos? Dan ontvang je 5% korting bij Albert Heijn, met een maximum van 70 euro per kwartaal. Je ontvangt dan namelijk ook nog korting bij de winkel waar je voor werkt.

Hoe doe je mee met de korting op boodschappen?

Ongeveer drie weken nadat je bent begonnen bij de Albert Heijn ontvang je de bonuskaart voor medewerker ah thuis! Deze kaart heeft een koppeling met het MVP. (Medewerker Voordeel Plan) Je kunt de kaart dan ook direct gebruiken! De kaart is wel persoonlijk! Alleen andere leden uit je gezin mogen hem gebruiken!

Het is niet toegestaan om deze kaart tijdens het werken achter de kassa te gebruiken. Voor je eigen veiligheid kun je deze het beste in je kluisje leggen! In de meestel winkels is het zelfs niet toegestaan om met je portemonnee achter de kassa te zitten.

Mocht je met de kaart ook koopzegels sparen en andere leden van het gezin gebruiken jou bonuskaart ook, dan sparen hun ook automatisch mee met jou spaarzegels!

Ik heb de kaart niet ontvangen, wat nu?

Je kan de kaart opnieuw aanvragen via deze link: klik hier. Hiervoor moet je wel op het netwerk van Albert Heijn zitten (Of thuis via VPN verbinding). Het aanvragen van een nieuwe kaart is volledig gratis.

Controleer wel even met je leidinggevende vooraf (in MyHR) of je gegevens goed ingevuld staan! Het kan namelijk zijn dat er fouten zijn gemaakt bij het invullen van je gegevens, waardoor de kaart niet naar je toe is gestuurd.

Medewerker Voordeel Plan

Vragen over Medewerker Voordeel Plan

Veel antwoorden zijn ook op Sam te vinden (ook vanaf thuis). Hiervoor kun je je vraag in het zoekveld invullen. Mocht je er toch nog niet helemaal uitkomen omtrent het Medewerker Voordeel Plan. Neem dan contact op met je leidinggevende.