Nachttoeslag Albert Heijn

De Nachttoeslag Albert Heijn, hoeveel is dit precies? En tussen welke tijden moet je werken om deze toeslag te krijgen? Hoe zit het met de zondagen waar je al dubbel op betaald krijgt? Op deze vragen geven we je hieronder een duidelijk antwoord.

Wanneer Nachttoeslag Albert Heijn?

Je krijgt een nachttoeslag tussen 22:00 uur en 06:00 uur in de ochtend. Tussen deze tijden verdien je 50% van je loon extra. Dit wordt apart (als toeslag) uitbetaald bij je eerstvolgende salaris uitbetaling.

Vroeger was er ook een avondtoeslag tussen 20:00 uur en 22:00 uur. Deze is echter op 1 juli 2016 afgeschaft. Sinds die datum is er alleen nog maar een nachttoeslag.

Nachttoeslag Albert Heijn

Nachttoeslag op de zondagnacht?

Als je op de zondag nacht werkt, krijg je dubbel betaald, je krijgt dan 200% loon. Over dit loon krijg je dan ook je nachttoeslag. Dit betekend dat je 100% van je loon extra krijgt als nachttoeslag. Je ontvangt dus 100% nachttoeslag in plaats van 50%.

Meer over de voordelen van het werken op zondag zie je op onze Zondag Dubbel Betaald pagina.

Regels voor nachtwerk

Om in de nacht te mogen werken moet je minimaal 18 jaar oud zijn, ook zijn er veel regels waar je je aan moet houden. Zo moet je na een nachtdienst minimaal 11 uur rust hebben. (Dit is langer dan bij een dagdienst moet). Eén maal per week hoeft de rust maar 8 uur te bedragen. Meer hierover is te vinden op onze Nachtdienst Regels pagina.

Lekker verdienen in de nacht met Nachttoeslag Albert Heijn

In de nacht is het dus lekker verdienen met de Nachttoeslag Albert Heijn! Je krijgt extra geld en het is ook nog eens rustiger in de winkel. Soms wordt er in de nacht gevuld of komt er in de nacht een vracht aan. Geen vragen van medewerkers, (meestal) niet in uniform hoeven werken het zijn allemaal voordelen die je hebt als je in de nacht werkt.

Daarnaast ben je overdag ook nog eens vrij, natuurlijk moet je wel een deel van die tijd slapen, maar het is altijd een win win situatie om overdag vrij te zijn.

Distributiecentrum toeslagen

De toeslagen van het Distributiecentrum zijn anders dan die van de winkel. Wil je weten wat de toeslagen zijn voor het DC neem dan een kijkje op onze Distributiecentrum toeslagen pagina.