Huiswerk Klas Albert Heijn

Albert Heijn is nog steeds een “Familiebedrijf” en vindt het daarom belangrijk dat je naast werk ook naar school gaat of een opleiding volgt, daarom heeft Albert Heijn de “Huiswerk Klas Albert Heijn”. bieden verschillende filialen een huiswerk klas aan. Dit gebeurd in een speciale ruimte (of in de kantine). Albert Heijn zorgt dan voor de wifi en laptops.

Professionele huiswerkbegeleiders

Deze helpen bij het maken van je huiswerk en zijn er om eventuele vragen te beantwoorden. Albert Heijn vindt het erg belangrijk ook mee te kunnen helpen aan de toekomst van haar medewerkers.

Dit maakt Albert Heijn de ideale bijbaan voor elke student. Waarbij Albert Heijn ook verder kijkt dan alleen haar eigen toekomst, maar ook die echt van de medewerker zelf.

Meer info?

Wil je meer informatie hebben over een huiswerkklas en bij welke winkels deze klassen beschikbaar zijn? Dit kun je doen door contact op te nemen met de betreffende winkel.

Huiswerk klas Albert Heijn

Gelukkig blijft Albert Heijn zich ook inzetten voor haar eigen medewerkers nadat het van familie bedrijf over is gegaan naar Ahold op de beurs.

Uiteraard is de huiswerkklas wel in eigen tijd, het is niet zo dat deze lesuren ook door de baas worden betaald of het mogelijk is om dit in werktijd van de baas te doen. Het is vooral bedoelt om scholieren verder te helpen met hun vakken als dit bijvoorbeeld door omstandigheden thuis niet kan of ouders/verzorgers niet de benodigde tijd/kennis hebben om te helpen met het maken van het huiswerk.

Wil je weten wat je uurloon is als je bij Albert Heijn aan het werk gaat? Die informatie kan je vinden op deze pagina.

Om te kijken waar Albert Heijn nog medewerkers zoekt kun je de website van Albert Heijn werk bezoeken. Daarvoor ga je naar de website https://werk.ah.nl. Hier is alle informatie te vinden over de huidige mogelijkheden voor een sollicitatie.