Huiswerk Klas Albert Heijn

Bij Albert Heijn, een bedrijf dat nog steeds een warme familiecultuur koestert, wordt er veel waarde gehecht aan de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Om deze reden stimuleert Albert Heijn het volgen van onderwijs en opleidingen. Als onderdeel van dit initiatief heeft Albert Heijn de “Huiswerk Klas Albert Heijn” in het leven geroepen, waarbij verschillende filialen de mogelijkheid bieden om deel te nemen aan een huiswerkklas.

Deze bijeenkomsten vinden plaats in een speciaal daarvoor ingerichte ruimte of in de kantine, waar Albert Heijn zorgt voor faciliteiten zoals wifi en beschikbare laptops. Dit illustreert de betrokkenheid van Albert Heijn bij de persoonlijke en educatieve groei van haar medewerkers, waardoor zij de kans krijgen om werk en opleiding op een effectieve manier te combineren.

Huiswerk Klas Albert Heijn

Professionele huiswerkbegeleiders

Deze ondersteunende initiatieven zijn ontworpen om je te assisteren bij het maken van huiswerk en staan klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Albert Heijn hecht veel waarde aan de ontwikkeling van haar medewerkers en erkent het belang van investeren in de toekomst van haar teamleden.

Dit maakt Albert Heijn niet alleen de ideale werkgever voor studenten, maar benadrukt ook het streven van Albert Heijn om verder te kijken dan alleen haar eigen toekomst. Het bedrijf zet zich in voor de persoonlijke en professionele groei van haar medewerkers, en dit wordt weerspiegeld in de ondersteuning die geboden wordt aan de individuele toekomstplannen van elke medewerker. Bij Albert Heijn wordt niet alleen gebouwd aan een gedeelde toekomst, maar ook aan de individuele carrièredoelen van haar medewerkers.

Meer info?

Wil je meer informatie hebben over een huiswerkklas en bij welke winkels deze klassen beschikbaar zijn? Dit kun je doen door contact op te nemen met de winkel waar je werkt.

Huiswerk klas Albert Heijn informatie


Ondanks de overgang van een familiebedrijf naar de beursgenoteerde onderneming Ahold, blijft Albert Heijn zich toewijden aan het welzijn van haar medewerkers.

De huiswerkklas wordt aangeboden in de persoonlijke tijd van de medewerkers, wat betekent dat deze uren niet door de werkgever worden vergoed en niet tijdens reguliere werktijden plaatsvinden. Het doel van deze klas is vooral om scholieren extra ondersteuning te bieden bij hun studievakken, vooral in situaties waarbij het thuis niet mogelijk is of waar ouders/verzorgers niet de benodigde tijd of kennis hebben om te assisteren bij het huiswerk.

Wil je meer inzicht krijgen in het uurloon bij Albert Heijn? Raadpleeg dan de informatie op deze pagina.

Voor actuele vacatures en om te ontdekken waar Albert Heijn nog medewerkers zoekt, kun je de website van Albert Heijn Werk bezoeken via https://werk.ah.nl. Hier vind je alle relevante informatie over de huidige sollicitatiemogelijkheden.