Functies Albert Heijn

Bij Albert Heijn zijn er verschillende functies die je kunt uitvoeren. Hieronder zullen we alle functies van de winkel in een overzicht zetten en wat de taken zijn van de betreffende functie.

Verschillende functies Albert Heijn

Hieronder staat het overzicht met alle functies, we omschrijven alle functies ook voor je zodat je een goed overzicht hebt van de werkzaamheden die bij deze functies horen.

Vulploegmedewerker Albert Heijn

Als vulploegmedewerker zorg je voor een goed gevulde winkel. Je wordt ingezet nadat de vrachtwagen is aangekomen (en de vracht is gesplitst). Je krijgt over het algemeen een eigen pad toegewezen en vult alle producten in het betreffende pad.

Vaak wordt ook het pad nog gespiegeld, dat is het naar voor trekken van alle producten. Dit doe je al tijdens het vullen voor de producten die je vult (en soms ook daarnaast) en aan het einde de rest.

Vulploegmedewerker Albert Heijn

Kassa medewerker / Caissière Albert Heijn

Als caissière zorg je ervoor dat het afrekenen snel en zorgvuldig verloopt en dat de klanten met een goed gevoel de winkel uitgaan. Tegenwoordig zijn ook meer winkels voorzien van een zelfscan, het is dus ook mogelijk dat je hierop wordt ingewerkt.

Kassa medewerker

Kwaliteitsmedewerker Albert Heijn

Als kwaliteitsmedewerker Albert Heijn ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de winkel. Hieronder valt schoonmaken van de gehele winkel (ook achter de schermen) maar ook voor de kwaliteit van de winkel.

Denk bijvoorbeeld aan het controleren van de temperatuur van de koelingen, handhaven van de koelketen (dit is het controleren of producten niet te lang buiten de koeling blijven met vullen) en nog veel meer andere taken.

Hier spreek je medewerkers actief op aan en rapporteert alles ook in het kwaliteitsmedewerker systeem.

Kwaliteitsmedewerker Albert Heijn

Shiftleider Albert Heijn

Bij Albert Heijn heb je drie verschillende soorten Shiftleiders. Deze zijn verantwoordelijk voor hun eigen afdelingen. Je hebt Shiftleiders voor de volgende functies:

  • Operatie Shiftleider (Verantwoordelijk voor: Vrachtwagens lossen tot het vullen alles valt onder deze medewerker)
  • Service Shiftleider (Verantwoordelijk voor: Alles bij de kassa)
  • AllroundShiftleider (Als Shiftleider Allround val je onder de Supermarktmanager en de Winkelcoördinator en stuur je shifts aan op de afdelingen Vers, Operatie en Service. Meestal in kleine winkels)

Manager Albert Heijn

Iedere winkel heeft ook verschillende managers, Dit zijn managers die weer boven de shiftleiders staan.

Supermarkt manager Albert Heijn

Ook een functie waar je van buitenaf op kunt solliciteren! Als Supermarkt manager ben je verantwoordelijk voor een eigen winkel.

Solliciteer op een functie

Ben je helemaal klaar voor één van bovenstaande functies? Bekijk dan de website werk.ah.nl voor alle actuele vacatures die open staan.