Functies Albert Heijn

Bij Albert Heijn zijn er verschillende functies die je kunt uitvoeren. Hieronder zullen we alle functies van de winkel in een overzicht zetten en wat de taken zijn van de betreffende functie.

Verschillende functies Albert Heijn

Hieronder vind je een gedetailleerd overzicht van alle beschikbare functies binnen ons bedrijf. We nemen de tijd om elke functie uitgebreid voor je te beschrijven, zodat je een duidelijk inzicht krijgt in de specifieke taken en verantwoordelijkheden die aan elke functie zijn gekoppeld.

Door deze uitgebreide beschrijvingen hopen we je een goed beeld te geven van de diverse werkzaamheden die bij elke functie horen, waardoor je weloverwogen keuzes kunt maken en beter kunt begrijpen hoe elk lid van ons team een waardevolle bijdrage levert aan het succes van ons bedrijf. Neem de tijd om deze informatie grondig door te lezen en ontdek welke functie het beste bij jouw vaardigheden en ambities past.

Vulploegmedewerker Albert Heijn

Als vulploegmedewerker zorg je voor een goed gevulde winkel. Je wordt ingezet nadat de vrachtwagen is aangekomen (en de vracht is gesplitst). Je krijgt over het algemeen een eigen pad toegewezen en vult alle producten in het betreffende pad.

Vaak wordt ook het pad nog gespiegeld, dat is het naar voor trekken van alle producten. Dit doe je al tijdens het vullen voor de producten die je vult (en soms ook daarnaast) en aan het einde de rest.

Vulploegmedewerker Albert Heijn

Kassa medewerker / Caissière Albert Heijn

Als caissière zorg je ervoor dat het afrekenen snel en zorgvuldig verloopt en dat de klanten met een goed gevoel de winkel uitgaan. Tegenwoordig zijn ook meer winkels voorzien van een zelfscan, het is dus ook mogelijk dat je hierop wordt ingewerkt.

Kassa medewerker

Kwaliteitsmedewerker Albert Heijn

Als kwaliteitsmedewerker Albert Heijn ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de winkel. Hieronder valt schoonmaken van de gehele winkel (ook achter de schermen) maar ook voor de kwaliteit van de winkel.

Denk bijvoorbeeld aan het controleren van de temperatuur van de koelingen, handhaven van de koelketen (dit is het controleren of producten niet te lang buiten de koeling blijven met vullen) en nog veel meer andere taken.

Hier spreek je medewerkers actief op aan en rapporteert alles ook in het kwaliteitsmedewerker systeem.

Kwaliteitsmedewerker Albert Heijn

Shiftleider Albert Heijn

Bij Albert Heijn heb je drie verschillende soorten Shiftleiders. Deze zijn verantwoordelijk voor hun eigen afdelingen. Je hebt Shiftleiders voor de volgende functies:

  • Operatie Shiftleider (Verantwoordelijk voor: Vrachtwagens lossen tot het vullen alles valt onder deze medewerker)
  • Service Shiftleider (Verantwoordelijk voor: Alles bij de kassa)
  • AllroundShiftleider (Als Shiftleider Allround val je onder de Supermarktmanager en de Winkelcoördinator en stuur je shifts aan op de afdelingen Vers, Operatie en Service. Meestal in kleine winkels)

Manager Vers, Operatie & Service

Binnen Albert Heijn speelt het management een cruciale rol in het sturen en coördineren van diverse aspecten van de supermarktoperaties. De managementstructuur omvat verschillende lagen, waarbij managers onder teamleiders vallen. Er zijn drie hoofdtypen managers die elk een specifieke verantwoordelijkheid hebben: de Manager Service, de Manager Operatie en de Manager Vers.

De Manager Vers is belast met de supervisie van de versafdeling, waarbij criteria zoals de kwaliteit en presentatie van alle verse producten onder zijn of haar hoede vallen. Deze manager waarborgt dat de versafdeling voldoet aan de hoogste normen en klantverwachtingen.

De Manager Operatie stuurt de algehele winkelprocessen aan en zorgt voor een efficiënte operatie op de winkelvloer. Deze manager draagt de verantwoordelijkheid voor het soepel verlopen van de dagelijkse activiteiten en processen binnen de supermarkt.

De Manager Service is specifiek gericht op het draaiende houden van het zelfscanplein, waarbij klantgemak en efficiënte service centraal staan. Deze manager waarborgt dat het zelfscanplein soepel en klantvriendelijk functioneert.

Alle managers, ongeacht hun specialisatie, vallen onder de leiding van de supermarktmanager. Zij zijn vaak op de winkelvloer aanwezig en spelen een actieve rol in het aansturen van hun respectievelijke teams. Hierbij krijgen zij ondersteuning van shiftleiders, wat zorgt voor een gestroomlijnde en effectieve organisatiestructuur binnen de supermarkt. De zichtbaarheid van het managementteam op de winkelvloer benadrukt het belang van teamwork en betrokkenheid bij het bereiken van de hoogste standaarden en klanttevredenheid binnen Albert Heijn.

Supermarkt manager Albert Heijn

Als supermarktmanager bij Albert Heijn vervul je een leidende rol in het reilen en zeilen van de winkel. Deze positie biedt de mogelijkheid om extern te solliciteren, waardoor getalenteerde individuen van buitenaf de kans krijgen om zich in deze verantwoordelijke functie te ontplooien.

Als supermarktmanager draag je de algehele verantwoordelijkheid voor de winkel, waarbij je een breed scala aan taken beheert, variërend van personeelsmanagement tot operationele efficiëntie.

Een cruciaal aspect van de rol is het aansturen van de verschillende afdelingsmanagers, waarbij je leiding geeft aan een divers team en zorgt voor een soepele coördinatie van alle aspecten van de winkelactiviteiten. Deze dynamische functie biedt een uitdagende en stimulerende omgeving voor ambitieuze professionals die een sleutelrol willen spelen in het succes van Albert Heijn-supermarkten.

Solliciteer op een functie

Ben je helemaal klaar voor één van bovenstaande functies? Bekijk dan de website werk.ah.nl voor alle actuele vacatures die open staan.