Vakkenvuller AH leeftijd

Delen:

De AH Vakkenvuller leeftijd die je moet hebben om bij Albert Heijn te werken is 13 jaar. Onder de 13 jaar is het niet mogelijk om te werken bij Albert Heijn.

Salaris Vakkenvuller AH & leeftijd

Het salaris dat je krijgt als 13 jarige is € 3,66 per uur. Bij een contract van 12 uur of minder krijg je een all in salaris. Dan worden vakantiedagen, vakantiegeld, winstuitkering en andere toeslagen meebetaald in je salaris.

Dit drukken we uit met een percentage, dat percentage is 32,97% van je uurloon. Dan kom je dus uit op een all in salaris van € 4,87 euro per uur.

Op onze Uurloon Albert Heijn pagina staat per leeftijd het uurloon vermeld!

Salaris vakkenvuller overzicht

Ben je ouder dan 13? Kijk dan in het salarisoverzicht voor jou salaris. Er zijn twee tabellen. Eén van de tabellen is voor contracten boven de 12 uur en de andere is voor contracten gelijk aan of onder de 12 uur.

Uiteindelijk verdien met je met beide contracten het zelfde salaris, het enige verschil is dat je bij een contract van meer als 12 uur niet direct je vakantie uren, vakantiegeld, adv en winstuitkering krijgt uitbetaald.

Ook krijg je bij contracten als Vakkenvuller AH boven de 12 uur je overwerk niet uitbetaald maar wordt dat opgebouwd als tijd voor tijd uren.

Vakkenvuller AH leeftijd

Vakbonden uurloon en Vakkenvuller AH leeftijd

Elk jaar onderhandelen de vakbonden namens de medewerkers voor een nieuwe CAO. Hierin wordt het uurloon meegenomen. Jaarlijks hebben we namelijk met de euro te maken met inflatie. Elk jaar wordt alles duurder en gaan dus ook de lonen omhoog.

13 uur + per week contract

Als je meer dan 13 uur per week op contract heb staan, krijg je een salaris dat niet all-in is. Je vakantiegeld wordt dan bijvoorbeeld uitbetaald in mei.

Solliciteren

Via de website van Albert Heijn (werk.ah.nl) is het mogelijk om te zien welke vacatures er momenteel open staan. Via deze website is het ook mogelijk om te solliciteren. Het is helaas niet mogelijk om via de telefoon of mail met een filiaal zelf contact op te nemen voor je sollicitatie.

Natuurlijk kun je wel contact opnemen na je sollicitatie als je wilt weten hoe de status van je sollicitatie is! Dit is ook één van de tips die te lezen zijn op de website Succesbijsolliciteren.nl.