Albert Heijn Loonstrook na ontslag

Albert Heijn Loonstrook na ontslag

Delen:

Albert Heijn Loonstrook na ontslag. Voor je met ontslag ging heb je je mail adres al moeten aanpassen in het systeem naar je privé mail adres. Allemaal om je Albert Heijn Loonstrook na ontslag te kunnen downloaden. Mogelijk heb je dit al gedaan toen je bij de Albert Heijn begon. Na je ontslag (als je uit dienst bent gegaan dus) krijg je een mail dat je een wachtwoord kan aanmaken voor het systeem om je loonstrook te downloaden. Hiervoor heb je tot twee maanden na je ontslag de tijd!

Hoe zit het met je jaaropgave?

Deze zit standaard onder je laatste Albert Heijn Loonstrook na ontslag die je ontvangt, ook al is het jaar dus nog niet voorbij, deze kan je vinden onder deze loonstrook. Hij zit in het zelfde bestand als je laatste loonstrook, dus scroll bij het openen van deze loonstrook omlaag om je jaaropgave te vinden.

Albert Heijn Loonstrook na ontslag procedure.

We leggen je hier onder stap voor stap uit hoe deze procedure werkt.

Stap 1:

De mail die je krijgt na je ontslag ziet er zo uit, klik op de link in deze mail en ga door voor stap 2.

mail over Albert Heijn Loonstrook na ontslag

Stap 2:

Dit is het aanmaken van een wachtwoord, zodat je de komende 2 maanden het systeem in kan. Het kan namelijk zijn dat er nog geen uitbetaling is geweest nadat je met ontslag bent gegaan. Dan moet je later nog een keer inloggen.

wachtwoord aanmaken voor account

Stap 3

Dit is het inloggen op het systeem. Let hierbij op de volgende punten:

  • Je gebruikersnaam is je mail adres
  • Vergeet de voorwaarde niet te accepteren
Albert Heijn Loonstrook na ontslag

Stap 4

Je bent nu in je account aangekomen waar je je loonstrook kunt downloaden. Hier kan je ook op zien hoe lang je nog de tijd hebt om deze te downloaden. Sla je loonstrook goed op! Want na twee maanden na je ontslag kan je er niet meer in!

Albert Heijn Loonstrook na ontslag

Ik heb mijn privé mail niet opgegeven

Als je je privé mail niet hebt opgegeven neem dan contact op met het filiaal waar je werkzaam was, hun kunnen je verder helpen om alsnog het laatste loonstrook (met jaaropgave) te kunnen ontvangen. De klantenservice van Albert Heijn kan je hier niet verder mee helpen.

Totale afrekening Loonstrook na ontslag

Je laatste loonstrook is ook direct je totale afrekening van Albert Heijn, onder deze laatste strook zit ook je jaar opgave die je normaal krijgt bij je loonstrook van december. Je bent dus in één keer klaar. Ook je vakantiegeld wordt uitbetaald bij deze laatste loonuitbetaling.

Hoe zit het met overuren op Albert Heijn Loonstrook na ontslag

Deze worden ook uitbetaald of verrekend met de uren die je niet meer hebt gewerkt tot het einde van je dienstverband. Dit zelfde geldt ook voor je vakantie uren. Helaas moet je over deze uren wel een flink bedrag aan belasting betalen. Dit is ook terug te vinden op je loonstrook en wordt direct met je verrekend door Albert Heijn.

Het beste is om in overleg met jouw Albert Heijn nog een aantal vakantie uren of overwerk op te nemen i.p.v. deze te laten uitbetalen. Zo betaal je er minder belasting over en heb je ook nog eens wat extra vrije tijd! Natuurlijk moet dit wel mogelijk zijn in het rooster.

Vragen over Albert Heijn Loonstrook na ontslag

Mocht je er toch niet helemaal uitkomen omtrent je Albert Heijn Loonstrook na ontslag, neem dan contact op met het oude filiaal waar je werkzaam was. Het is niet mogelijk om met de algemene klantenservice van Albert Heijn contact op te nemen, deze kunnen niet helpen met deze vragen.