Werken bij albert heijn

Werken bij albert heijn

Werken bij albert heijn? Je hebt verschillende locaties en functies waar je kan werken, dus zoek je een Baan bij Albert Heijn? Het is echt niet alleen maar de winkel waar Albert Heijn mensen zoekt. Hieronder staat een overzicht van alle locaties en functies die er binnen Albert Heijn zijn. Op de website werk.ah.nl zijn alle huidige vacatures te vinden.

Sollicitatie tips!

Het is erg belangrijk goed te weten waar je op moet letten bij het solliciteren! Daarom raden wij aan voor je op gesprek gaat op de website www.succesbijsolliciteren.nl te kijken! Hier staan veel tips op die je kunt gebruiken bij het solliciteren bij de AH of bij een andere werkgever in de toekomst.

Distributiecentrum

Het distributiecentrum is de stap voor de winkels. Vanuit de leveranciers worden de producten die Albert Heijn verkoopt geleverd en bewaard tot deze naar de winkel kunnen.

In de winkel wordt automatisch een bestelling geplaatst bij het DC voor de eerst komende levering(en). Op het DC worden vervolgens deze producten (in dozen) gepakt en op karren gezet. Deze karren gaan vervolgens via de vrachtwagens naar de winkels. Er wordt op deze locatie gewerkt met veel hulpmiddelen en het werk wordt afwisselend en daardoor een erg uitdagende baan.

Je kan bij een DC werken als je in de buurt woont van een DC. Deze liggen gelegen in de volgende plaatsen: Zaandam, Tilburg, Pijnacker, Zwolle, Geldermalsen en Nieuwegein.

Pick Up Point

Dit is nog een vrij nieuw onderdeel binnen Albert Heijn. Dit zijn locaties die dicht bij de snelweg liggen of zijn gebouwd in/bij bestaande vestigingen. De klanten komen naar jou balie en betalen hier (via Pinpas). Vervolgens reik jij de vooraf bestelde boodschappen uit aan de klant.

Het aantal locaties van Pick Up Point’s wordt de komende jaren steeds verder uitgebreid. Er is in de maatschappij steeds meer behoefte aan het niet meer zelf hoeven doen van boodschappen. Hoe lekker is het dat je na je werk alleen even langs een Pick Up Point hoeft te rijden en je boodschappen aan te pakken en je kunt weer door naar huis!

Ook het voordeel hiervan voor de klanten is dat ze niet perse thuis hoeven te zijn wat wel moet als je voor een bezorging kiest.

Bezorging & ecommerce

Tegenwoordig kan je bij Albert Heijn ook je boodschappen online bestellen. Deze worden dan bij jou thuis bezorgd. Dit gebeurd door het onderdeel ecommerce. Hier kun je op verschillende onderdelen werken.

Zo is het mogelijk om te werken als order picker in één van de basis plaatsen maar je kan er ook werken als bezorger op een bestelbus van Albert Heijn en de boodschappen thuis bezorgen bij de klanten.

Het thuisbezorgen van boodschappen is al een hele poos niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Alles wordt steeds makkelijker en de wereld gaat steeds meer online. Hoe lekker is het om gewoon thuis op de bank te zitten en dat de boodschappen voor jou worden gedaan en aan huis worden gebracht! En dat voor maar een paar euro extra per maand! Wat een luxe!

Succes bij solliciteren

Wil je tips hebben voor je bij de Albert Heijn of ergens anders gaat solliciteren? Kijk dan op de website succesbijsolliciteren.nl! Hier vind je allemaal tips die je kunnen helpen om de baan van je dromen te krijgen.

Een goed CV maken is bijvoorbeeld heel belangrijk (ook al heb je nog geen werkervaring), dit is namelijk de aller eerste indruk die je bij het bedrijf maakt. Nog voor je zelf jou eerste indruk maakt in persoon is de echte aller eerste indruk al gemaakt. De website SuccesBijSolliciteren.nl is zeker de moeite waard om te bekijken!

Werken bij albert heijn

Ben je benieuwd waar Albert Heijn op zoek is naar mensen? Kijk dan op de website werk.ah.nl. Hier staat alle informatie. Solliciteren gaat volledig online, het heeft dus geen zin om naar een filiaal te bellen. Natuurlijk kan je altijd bellen nadat je online hebt gesolliciteerd met de vraag of deze goed is aangekomen. (Tip: doe dit een paar dagen na je sollicitatie).

Albert Heijn is een goede werkgever voor jong en oud! Het is zeker niet zo dat je alleen bij Albert Heijn kunt werken als je perse jong bent! Zoals je in veel winkels ziet werken er ook genoeg mensen in de winkel van een oudere leeftijd.

Benieuwd naar het uurloon? Die Check je hier.

Werken bij Albert Heijn
Baan bij Albert Heijn

Stage bij Albert Heijn

Naast het werken in de winkel is het ook mogelijk om stage te lopen bij Albert Heijn. Het is mogelijk om op verschillende manieren stage te lopen. Zo is het mogelijk om betaald en onbetaald stage te lopen.

Op de website werk.ah.nl kun je zien waar ze medewerkers zoeken die stage willen hopen.