Toeslagen distributiecentrum Albert Heijn

Werken in het distributiecentrum van Albert Heijn biedt niet alleen een dynamische werkervaring, maar ook aantrekkelijke toeslagen die je salaris aanzienlijk kunnen verhogen. In tegenstelling tot het werken in de winkels, waar toeslagen voornamelijk worden toegepast tijdens nachtdiensten, zijn er in het distributiecentrum verschillende toeslagen gedurende doordeweekse avonden, zaterdagen en zelfs op zondagen en feestdagen.

Toeslagen distributiecentrum Albert Heijn

Doordeweekse Toeslagen distributiecentrum Albert Heijn

In tegenstelling tot het werken bij AH winkels heb je ook in de avond toeslagen als je werkt bij het DC van AH. Bij de winkels heb je alleen toeslagen als je in de nacht werkt (doordeweeks). De toeslagen die je bij het DC krijgt zijn:

  • Ma tot en met vrij tussen 20:00 en 22:00 uur 25% extra uitbetaald
  • Ma tot en met vrij tussen 22:00 en 6:00 uur 50% extra uitbetaald

Zaterdagen

In de winkel krijg je op de zaterdagen niet extra uitbetaald, bij het DC is dat wel zo. Hieronder zie je het overzicht van alle extra betalingen als je werkt op de zaterdagen:

  • Zaterdag tussen 6:00 en 18:00 uur 30% extra uitbetaald
  • Zaterdag tussen 18:00 en 6:00 uur 50% extra uitbetaald

Zondag toeslagen: Altijd 200% Salaris

Op zondagen is het distributiecentrum extra genereus met toeslagen. Ongeacht het tijdstip ontvang je altijd 100% toeslag, wat betekent dat je op zondagen geniet van een volledige verdubbeling van je salaris. Bijzonder gunstig dus!

Dit kan nog meer worden als je de toeslag dag op feestdagen is, dan komt de toeslag nog bovenop de feestdagen. Lekker verdienen dus!

Toeslagen winkel

In de winkel heb je te maken met andere toeslagen, hier is bijvoorbeeld geen avondtoeslag, deze is een tijd terug afgeschaft. Wil je weten welke toeslagen je krijgt als je in een winkel werkt? Bekijk dan onze toeslagen Winkel pagina voor meer informatie.

Als je in de nacht wilt werken bij Albert Heijn zijn daar wel regels voor, bekijk alle regels op onze Regels Nachtdienst pagina.

Disclamer

Let op: Toeslagen zijn onderhevig aan mogelijke aanpassingen door Albert Heijn. We doen ons best om deze informatie actueel te houden. Voor de meest recente toeslagen raden we aan contact met ons op te nemen, zodat we onze informatie kunnen bijwerken en jou en je collega’s van de meest nauwkeurige gegevens kunnen voorzien. Jouw bijdrage helpt ons de informatie up-to-date te houden en iedereen optimaal te informeren.