Inloggen op AH Sam – Albert Heijn Loonportaal

Benieuwd naar hoe het Inloggen op AH Sam werkt? Bekijk dan deze pagina. Hieronder heb je de mogelijkheid om door te gaan naar de Ah Login van Sam. Je komt dan uit op het intranet van Albert Heijn speciaal gemaakt voor medewerkers. Wil je je ah inloggen? Druk dan hieronder op de knop om door te gaan naar het Albert Heijn inloggen (sam.ah.nl). Je kunt vervolgens met je PNL nummer en wachtwoord inloggen.

* Bovenstaande knop brengt je naar het Sam gedeelte van Albert Heijn.

Functies Ah Sam Login

Binnen Sam (Intranet) heb je verschillende opties, we leggen je de applicaties even uit. Vergeet daarnaast ook niet even een kijkje te nemen bij het Medewerker voordeel plan! Medewerkers krijgen namelijk ook bij veel dingen kortingen! Zoals op verzekeringen, maar ook bij sommige online webshops! Zeker ook even naar kijken dus!

Ah Sam Login

(GO!) Rooster app

Binnen de Albert Heijn rooster app hebben medewerkers de mogelijkheid om hun werkrooster in te zien, diensten met collega’s te ruilen en hun beschikbaarheid door te geven. Een handige functionaliteit binnen het overzicht is te vinden door op het plusje (+) in de bovenbalk te klikken, waar alle beschikbare apps zichtbaar zijn. Als nuttige tip raden we aan om de rooster app als favoriet te markeren, zodat deze direct beschikbaar is in de bovenbalk na het inloggen.

De app biedt niet alleen de optie om je beschikbaarheid voor werk aan te geven, maar geeft je ook de ruimte om andere belangrijke schema’s, zoals je schoolrooster, in te voeren. Bovendien worden vakanties en andere relevante gebeurtenissen netjes bijgehouden binnen deze app. Het monitoren van de app GO is daarom van essentieel belang om volledig geïnformeerd te blijven.

Een belangrijke aanvullende tip is om vakanties tijdig aan te vragen via de app. Door proactief te zijn in het aanvragen van verlof, wordt niet alleen het plannen van diensten vereenvoudigd, maar wordt ook de efficiëntie binnen het team bevorderd. Kortom, het gebruik van de Albert Heijn rooster app, met inbegrip van de app GO, is een cruciaal onderdeel van effectief personeelsbeheer en planning.

Werkwijzer ah Sam Login

Je kunt Sam ah login ook gebruiken als werkwijzer. Door specifiek te zoeken via het zoekveld kun je bijna alles vinden op het gebied van werkwijzers.

Weet je bijvoorbeeld niet hoe een koeling schoongemaakt moet worden? Of hoe je een handterminal moet resetten? De werkwijzers hiervan zijn te vinden via het zoekveld. Voor je een vraag stelt aan een manager of een ticket aanmaakt naar de service desk is het altijd raadzaam om eerst in het systeem zelf te kijken.

Bij de werkwijzer kun je ook meer informatie vinden over de huiswerkklassen die Albert Heijn in sommige winkels aanbied!

Loonstrook bekijken

Het bekijken van de loonstrook gaat tegenwoordig via MyHR, de nieuwe app van Ahold. Hierin is het mogelijk om al je persoonlijke gegeven in te zien, opleidingen te doen en ook om je loonstrook te bekijken. Je klikt op het kopje profiel en loonstrook komt onderaan te staan.

Mocht je dit niet kunnen vinden, gebruik dan het zoekveld bovenaan, typ daar “Loonstrook” in en het systeem gaat zelf naar je loonstrook toe. Dit scheelt je een hoop moeite!

Op je loonstrook staat ook je uurloon vermeld! Hiervoor moet je dus ook bij Albert Heijn inloggen.

Mocht je later niet meer werkzaam zijn bij de AH is het ook mogelijk om je loonstrook te bekijken. Het is wel belangrijk dat je tijdens dat je nog wel bij AH werkt je mailadres al juist in Sam hebt staan. Bekijk onze “Loonstrook na ontslag” pagina voor een uitleg hoe je je loonstrook en Jaaropgave kunt downloaden.

Albert Heijn inloggen

Medewerker voordeel plan

Opnieuw willen we de aandacht vestigen op het Medewerker Voordeel Plan, een belangrijk aspect dat eerder op deze pagina is besproken en beschikbaar is op Sam. Opmerkelijk genoeg wordt deze optie vaak over het hoofd gezien door medewerkers, die mogelijk alleen gebruikmaken van de bonuskaart voor een standaard korting van 10% op boodschappen (de voorwaarden hiervan zijn te raadplegen bij het Medewerker Voordeel Plan).

Echter, het Medewerker Voordeel Plan biedt veel meer dan alleen korting op boodschappen. Het omvat kortingen bij diverse webshops, voordelen op verzekeringsproducten, en een scala aan andere aantrekkelijke kortingsmogelijkheden. Het loont dus zeker de moeite om na het inloggen even een kijkje te nemen bij het Voordeel Plan, waar je wellicht aangenaam verrast wordt door de diversiteit aan voordelen die beschikbaar zijn voor medewerkers. Neem de tijd om de mogelijkheden te ontdekken en profiteer maximaal van het Medewerker Voordeel Plan.

Loonstrook na ontslag

Als je niet meer bij Albert Heijn werkt, kun je niet meer inloggen in het Sam systeem. Hierdoor kun je dus ook je laatste loonstrook niet meer inzien die je na je ontslag ontvangt. Tijdens je eerste werkweken bij de supermarkt is je gevraagd om in MyHr je privé mail adres in te vullen.

Als je met ontslag bent krijg je op dit mail adres een e-mail met daarin de beschrijving hoe je kunt inloggen. Hoe dat precies in zijn werk gaat leggen we uit op de pagina loonstrook na ontslag. Dit gaat niet meer via sam.ah.nl.

Het is goed om te weten dat je jaaropgave ook onder je laatste loonstrook zit die je gaat ontvangen. Deze ontvang je dus niet los aan het einde van het jaar! Bewaar deze jaaropgave goed, mogelijk heb je deze nodig aan het einde van het jaar bij de belastingaangifte.

Sam.ah inloggen

Sam.ah inloggen is het nieuwe systeem waar Albert Heijn mee werkt. Vroeger heten het Plaza. In Sam.ah kun je alles regelen wat betrekking heeft op je werk. Denk aan je loonstrook bekijken, je Rooster, vrij vragen en nog veel meer andere opties.

Via de knop bovenaan deze pagina is het mogelijk om in te loggen op www.sam.ah.nl. Je logt in met je personeelsnummer, deze begint met “pnl”. Mocht je deze gegevens nog niet gehad hebben vraag het dan na in je winkel! Ook is het mogelijk voor shiftleiders en managers om je wachtwoord te resetten.