Toeslagen distributiecentrum Albert Heijn

De Toeslagen distributiecentrum Albert Heijn, welke zijn dat en wanneer krijg je ze? We zetten alle toeslagen van het Distributiecentrum voor je op een rij.

Toeslagen distributiecentrum Albert Heijn

Doordeweekse Toeslagen distributiecentrum Albert Heijn

In tegenstelling tot het werken bij AH winkels heb je ook in de avond toeslagen als je werkt bij het DC van AH. Bij de winkels heb je alleen toeslagen als je in de nacht werkt (doordeweeks). De toeslagen die je bij het DC krijgt zijn:

  • Ma tot en met vrij tussen 20:00 en 22:00 uur 25% extra uitbetaald
  • Ma tot en met vrij tussen 22:00 en 6:00 uur 50% extra uitbetaald

Zaterdagen

In de winkel krijg je op de zaterdagen niet extra uitbetaald, bij het DC is dat wel zo. Hieronder zie je het overzicht van alle extra betalingen als je werkt op de zaterdagen:

  • Zaterdag tussen 6:00 en 18:00 uur 30% extra uitbetaald
  • Zaterdag tussen 18:00 en 6:00 uur 50% extra uitbetaald

Zondagen

Op de zondagen is de Toeslagen distributiecentrum Albert Heijn altijd 100%. Je ontvangt als je op de zondag werkt in het DC altijd 200% salaris uitbetaald. Mooi meegenomen dus als je op de zondagen werkt!

Dit kan nog meer worden als je de toeslag dag op feestdagen is, dan komt de toeslag nog bovenop de feestdagen. Lekker verdienen dus!

Toeslagen winkel

In de winkel heb je te maken met andere toeslagen, hier is bijvoorbeeld geen avondtoeslag, deze is een tijd terug afgeschaft. Wil je weten welke toeslagen je krijgt als je in een winkel werkt? Bekijk dan onze toeslagen Winkel pagina voor meer informatie.

Als je in de nacht wilt werken bij Albert Heijn zijn daar wel regels voor, bekijk alle regels op onze Regels Nachtdienst pagina.

Disclamer

Het kan zijn dat Albert Heijn zijn/haar toeslagen inmiddels heeft aangepast, wij doen ons best bovenstaande toeslagen dan zo snel mogelijk aan te passen. Bovenstaande toeslagen zijn de toeslagen die momenteel bij ons bekend zijn. Mocht dit inmiddels aangepast zijn, neem dan contact met ons op zodat we dit kunnen aanpassen.

Je helpt hier ook je (toekomstige) collega’s mee!