Albert Heijn Loonstrook

Delen:

Je Albert Heijn Loonstrook is te bekijken via MyHR connect. Voorheen was er een aparte app om je loonstroken te zien maar sinds 2020 zit deze functie in MyHR connect.

Ga in je account naar de app’s (het + teken achter de favoriete apps die je mogelijk al hebt staan) en zoek daar naar de app met de naam “MyHR Connect’”. In deze applicatie kun je je loonstrook terugvinden.

In de uitleg hieronder gaan we je uitleggen hoe je in het MyHR systeem bij je loonstrook komt. De stappen die je hier voor moet nemen zijn zeer eenvoudig, maar je moet het maar net weten.

Je kunt het ook online doen, hiervoor moet je inloggen op Sam. Gebruik daarvoor onderstaande knop:

Loonstrook vinden in MyHR connect

Hiervoor moet je onderstaande stappen volgen:

Albert Heijn uitbetaling na ontslag

Wil je weten hoe je je loonstrook terug kan vinden na je ontslag? Het is dan namelijk niet meer mogelijk om in te loggen op het systeem. We hebben een speciaal stappenplan gemaakt waarin we uitleggen hoe je kunt inloggen op een ander systeem om je loonstrook nog enkele maanden na ontslag in te zien. De uitleg vind je op onze Albert Heijn Loonstrook na ontslag pagina.

Mocht je er niet uit komen met het stappenplan, neem dan contact op met het filiaal waar je werkzaam was, hun kunnen je verder op[ weg helpen om alsnog in het systeem te komen.

Albert Heijn Loonstrook in de App

Het is ook mogelijk om de loonstrook te zien via de MyHR app. Hiervoor moet je de app “Succesfactors” downloaden. Deze kun je vervolgens koppelen aan het systeem door op een computer/laptop in te loggen op MyHR.

Albert Heijn Loonstrook