Albert Heijn medewerkers Bonuskaart

De Albert Heijn medewerkers Bonuskaart is speciaal voor werknemers en geeft werknemers korting op hun boodschappen! Dit is in totaal 10% korting op je boodschappen! We leggen je hieronder uit hoe dit precies werkt en hoe je de korting ontvangt.

Personeelskorting ah?

Met je persoonlijke ah werknemers bonuskaart krijg je personeelskorting bij ah. Dit is in totaal 10% op je boodschappen. Er zit wel een maximaal bedrag van 75 euro per drie maanden op!

De personeelskorting wordt met je salaris uitbetaald, de boodschappen zijn dus de “gewone” prijs als je afrekent en de 10% personeelskorting wordt 1 x in de drie maanden uitbetaald met je loon. Op onze Uitbetaaldata AH pagina zie je ook wanneer dit wordt uitbetaald.

Wat is personeelskorting ah?

Als we de 75 euro per 3 maanden bij elkaar optellen komen we uit op 300 euro per jaar. En dat is allemaal extra met je Bonuskaart! Je hoeft er geen minuut voor te werken en ontvangt deze mooie korting toch uitbetaald op je salaris. Je mag de bonuskaart niet scannen als je aan het werkt bent achter de kassa! Hij is voor persoonlijk gebruik!

Maar aangezien de meeste medewerkers zelf nog niet de boodschappen doen en betalen mag de kaart ook gebruikt worden door andere gezinsleden (Denk bijvoorbeeld aan je ouders). Je ouders scannen dan de bonuskaart en betalen hier niets extra voor. Jij krijgt aan het einde van de 3 maanden 10% van het uitgegeven bedrag (max 75 euro) op je rekening bijgeschreven (dit zit verwerkt in je salarisuitbetaling).

Hoe werkt personeelskorting ah?

Als je aan de slag gaat bij Albert Heijn krijg je een Albert Heijn medewerkers Bonuskaart thuis, dit is een persoonlijke bonuskaart die je zelf (en als je nog thuis woont je ouders) mogen gebruiken om boodschappen te doen. Je krijgt dan 10% van het bedrag elke drie maanden bijgeschreven op je rekening. Dit wordt met je loon mee uitbetaald. Er zit wel een maximaal bedrag op van 75 euro per drie maanden (300 euro per jaar dus).

Nog meer voordeel naast Albert Heijn medewerkers Bonuskaart

Er is nog meer voordeel bij Albert Heijn naast deze 10% korting op boodschappen. We hebben de meeste voordelen op een rij gezet voor je op onze Medewerker Voordeel Plan pagina. Neem een kijkje op deze pagina om alle voordelen op een rij te zien!

Albert Heijn medewerkers Bonuskaart niet ontvangen?

Je kunt via Sam een nieuwe aanvragen, zoek hiervoor in de zoekbalk binnen Sam op “Medewerkers Bonuskaart”. Je krijgt dan instructies hoe je de nieuwe kaart kunt aanvragen.

Hoe werkt personeelskorting ah?

Deze kun je aanvragen in Sam als je hem nog niet hebt gehad, het is een persoonlijke bonuskaart die aan jou gekoppeld staat. Als deze wordt gebruikt houd het systeem van Albert Heijn bij dat er boodschappen zijn gedaan met jou kaart.

Deze registratie wordt later bij de uitbetaling van je salaris (1 x per 3 maanden) verwerkt en uitbetaald. Als je de kaart nog niet hebt ontvangen is deze via Sam aan te vragen. Bekijk de uitleg over hoe de aanvraag gaat in het kopje hierboven.

Albert Heijn medewerkers Bonuskaart

Veel gestelde vragen

Hoeveel is personeelskorting Albert Heijn?

Je krijgt 10 % personeelskorting, hier zitten wel maximalen aan, zoals maximaal 75 euro per kwartaal. Je kunt maximaal dus 300 euro per jaar korting krijgen. Meer voorwaarde lees je hier.

Hoe personeelskorting aanvragen Albert Heijn?

Als je bij Albert Heijn gaat werken krijg je automatisch een bonuskaart opgestuurd waar de korting op staat. Mocht dat niet het geval zijn kun je hem via Sam zelf aanvragen. Lees hier meer over hoe dat werkt

Wie mag jou Albert Heijn medewerker Bonuskaart gebruiken?

Dit mag alleen gebruikt worden door jou en/of je ouders. Het moet dus binnen het gezin gebruikt worden waar jij woont. De korting wordt ook niet direct verrekend maar later met je salaris mee uitbetaald.